Reacties Cliënten

De weg kwijt na een mislukte fusie

Na een lijdensweg van twee jaar was de fusie alsnog mislukt. Zo’n proces is slopend omdat het voor mij als directeur ook altijd om mijn eigen positie ging. Uiteindelijk was ik uitgeput en begon ik te twijfelen aan mezelf.

Frans Elling heeft mij toen gedurende zes gesprekken er weer boven op geholpen. Door mij te laten kijken naar mijn eigen aandeel aan de mislukking. Toen dit duidelijk werd kon ik leren van mijn eigen fouten en de frustraties een plek geven.

In die situatie vond ik het te moeilijk om dit alleen te verwerken. Frans Elling heeft door te luisteren en te confronteren veel voor mij betekend.

Een directeur van een zorginstelling met 150 medewerkers.

Twee keer heb ik de begeleiding van Frans Elling ingeroepen

De eerste keer was vanwege een burn-out situatie van een werknemer. Dit heeft Frans zeer goed opgelost naar volle tevredenheid van zowel mijzelf als werkgever als van mijn werknemer.

Deze positieve ervaring kwam weer bij mij naar boven toen ik zelf in hele lastige omstandigheden terecht kwam. Ik heb toen weer een beroep op Frans gedaan. En ben daar nog steeds blij om. Hij kon heel goed luisteren en zich verplaatsen in mij als cliënt. Zijn kijk op de zaak en adviezen waren helder, hij draaide er niet om heen, was met respect recht op de man af. Ik heb er veel aan gehad. De paniek waar ik in terecht was gekomen is dank zij hem omgezet in vertrouwen en een positief perspectief. Een kundige man die ik ieder kan aanbevelen, zowel zakelijk als privé.

Een zelfstandig ondernemer.


 

Ik prijs mij gelukkig dat ik Frans op het juiste moment in mijn leven ben tegengekomen!

Nadat ik te hard had gewerkt en allerlei klachten begon te krijgen heeft mijn huisarts mij doorverwezen naar Frans Elling. Ik had geen idee wat ik mankeerde. Door een geleide meditatie bleek dat ik veel onverwerkte traumatische ervaringen had gehad als kind. Hieraan hebben we samen gewerkt. Inmiddels sta ik weer heel optimistisch in het leven. Ik prijs mij gelukkig dat ik Frans op het juiste moment in mijn leven ben tegengekomen!

Directeur consultancy met 17 medewerkers.

Zeer aangetrokken gevoeld tot de enorme rust die Frans uitstraalde

Destijds, toen ik bij jou kwam, weet ik dat ik me zeer aangetrokken voelde tot de enorme rust die jij uitstraalde en dat wat met indianen te maken had... de jaren daarna is dat als een rode draad door mijn leven blijven lopen in de zoektocht naar waar ik blij van word of waarvan ik denk dat dat mijn missie is of zo.

Schrijver. Ondernemer in de reclame- en marketingbranche. Ondernemer in vastgoed en vastgoedbeleggingen.


 

Eeuwig dankbaar voor

... omdat jij mij een nieuwe manier van leven heb leren leiden en ik jou daar eeuwig dankbaar voor ben.

Ik heb elke dag profijt aan jouw sessies. Bedankt.

Een anonieme cliënt.

Bedankt Frans!

Bedankt, Frans, voor het juiste advies, ook na 25 jaar.

Oud cliënt.